Дългогодишен служител на ЦРУ беше осъден на 19 години затвор в

...
Дългогодишен служител на ЦРУ беше осъден на 19 години затвор в
Коментари Харесай

Служител на ЦРУ осъден на 19 г. затвор за шпионаж

Дългогодишен служител на Централно разузнавателно управление на САЩ беше наказан на 19 години затвор в петък за шпионаж в интерес на Китай, макар че неговата вина остава мистерия.

Прокурорите не съумяха да потвърдят, че 55-годишният Джери Чун Лий е дал класифицирана информация на китайците, само че настояват, че това е единственото пояснение за над 840 000 $, които е получил, до момента в който е предавал информация на Централно разузнавателно управление на САЩ.

Лий призна, че е получил 21 задачи от китайски оперативни разузнавачи.

" Мога единствено да кажа, че скърбя ", сподели Лий във федералния съд в Александрия в петък. " Предадох страната си. Предадох доста хора. "

На конференция след чуването на присъдата чиновниците на реда отбелязаха рязко нарастване на случаите на шпионаж в Китай - на трима души са повдигнати обвинявания единствено тази година.

Централно разузнавателно управление на САЩ ще извърши оценка на вредите след привършване на случая, като се допуска, че всичко, което Лий събра, е обещано на китайците./ Стандарт 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорум
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР